AMON-SPHINX SEVENUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1342 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon-Sphinx Sevenum. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2023 om 18:55 The best restaurant. All the time fresh and tasty. Thank you.
21 sep 2023 om 19:47 Het was voortreffelijk, echt super! Echt een aanrader. Ik Willem Hulleman uit America zeg super goed eten dank jullie wel
19 sep 2023 om 7:21 The Food was really Tasty! A little bit too much for us. Unfortunately we got diarrhea and stomach pain
11 sep 2023 om 9:24 Kapsalon gehad. Prima te eten. Frietjes misschien iets te lang gebakken. Bezorgtijd was prima voor een zondag.
10 sep 2023 om 20:22 [pl] kebab słaby, placek bardzo mokry, warzyw bardzo mało - sama cebula i troszkę marchewki. Sos osobno
5 sep 2023 om 5:56 Super!
3 sep 2023 om 17:49 The best restaurant, perfect tasty food all the time, friendly staff.
2 sep 2023 om 21:22 Lekker gegeten
31 aug 2023 om 10:17 2 pizza's besteld, maar allebei maar voor de helft opgegeten. ze waren evht niet lekker.
27 aug 2023 om 2:06 Kapsalon XL was zelf ok. Bezorginf ook. Zat maar 1 tomaat en 1 komkommer op. Geen ui. Ruim patat, vleese en kaas. Dan ga je besparen op een paar groente? Snapte hem niet zo?
25 aug 2023 om 19:48 Macaroni al Forno zoals gebruikelijk erg lekker weer. Schaschlik schotel is altijd mijn lievelingsgerecht geweest bij hen, maar dit keer absoluut tegengevallen; veel vlees weer, maar vrijwel elk stukje leek meer op afvalvlees en geen lekkere smaak.
25 aug 2023 om 8:19 Zeer tevreden! Bestelling werd precies op de aangegeven tijd bezorgt. Vriendelijke bezorger. We hadden een pizza, broodje shoarma en frietjes. Allemaal erg lekker. De frietjes waren ook krokant én ook nog héérlijk verassend gekruid. Top!